Helikoptervluchten

Een helikoptervlucht over de Grand Canyon! De nr. 1 tour in West Amerika. Het aanbod vluchten is zeer uitgebreid. Zo kun je de helikoptervlucht beginnen vanuit de Grand Canyon (Grand Canyon Airport) of Las Vegas. Ook is het mogelijk om je helikoptervlucht Grand Canyon te combineren met andere mooie tours, zoals een boot tour, jeep tour, raften over de Colorado River of een bezoek aan de Grand Canyon Skywalk. Mogelijkheden te over, en wij zetten ze hier graag op een rij!

Aanbieders helikoptervluchten Grand Canyon

Als je een helikoptervlucht over de Grand Canyon boekt dan is de kans groot dat je bij Papillon Airways of Maverick Helicopters uitkomt. Zowel Papillon als Maverick hebben een vloot van ruim 40 helikopters. Beiden bieden ze tientallen tours aan; voor ieder wat wils. Maverick Helicopters richt zich op een iets luxer segment. Ze vliegen bijvoorbeeld enkel met de ruime (grote ramen) en relatief nieuwe EcoStar helikopters, daar waar Papillon deels vliegt met de relatief oude Bell Helikopters. Neem het type helikopter dus mee in je vergelijking!

Eigen ervaring

Onze helikopter over de Grand Canyon

Een aantal jaren geleden maakte ik een helikoptervlucht over de Grand Canyon. We deden de Grand Canyon voor slechts enkele dagen aan; bij de voorbereiding hadden we nog geen benul van de omvang van de Grand Canyon en… Lees meer

Een helikoptervlucht over de Grand Canyon moet je haast combineren met een landing. Hoog in de lucht is bijzonder maar ook "ver weg". Met een landing zie en voel je de Grand Canyon pas echt!

De autorit van Las Vegas naar de Grand Canyon neemt een aantal uren in beslag. Niet zo gek dus dat veel mensen zich afvragen of een een helikoptervlucht over de Grand Canyon vanuit Las Vegas mogelijk is!

Combineer je helikoptervlucht Grand Canyon met een bijzonder tour: quad rijden, raften, jeep tocht, een urenlange wandeling of een bezoek van de Skywalk of Hoover Dam. Maak je ervaring compleet!