Blog

Auto huren Amerika

Ford Mustang huren in Amerika?

Met een Ford Mustang Cabrio Amerika doorkruisen. Honderden kilometers Route 66 voor je liggen, het dakje open en een ruim 300 PK sterke V6 in het vooronder. Wie droomt er niet van!

Meer lezen

Hoover Dam Tours

Hoover Dam Tours

Wie naar de Grand Canyon afreist kan haast niet om de Hoover Dam heen! Helikoptervluchten, bus tours en vervoer met eigen huurauto leiden je allemaal langs de op één na grootste dam van Amerika. Jaarlijks ontvangt de Hoover Dam bijna 1 miljoen bezoekers. Genoeg redenen om de Hoover Dam Tours op een rij te zetten!

Meer lezen

Landing in de Grand Canyon

Helikoptervlucht Grand Canyon vanuit Las Vegas

De autorit van Las Vegas naar de Grand Canyon neemt een aantal uren in beslag. Om specifiek te zijn: Van Las Vegas centrum naar de South Rim Terminal bedraagt 440 kilometer. Niet zo gek dus dat veel mensen zich afvragen of een een helikoptervlucht over de Grand Canyon vanuit Las Vegas mogelijk is!

Meer lezen

Uitzicht over de Grand Canyon

Helikoptervlucht Grand Canyon ervaring

Jaarlijks trekken miljoenen toeristen naar de Grand Canyon. Een natuurwonder ter grootte van 3,5 keer de provincie Utrecht. Groot, adembenemend en met recht één van de 7 wereldwonderen!

Één van die miljoenen toeristen was ondergetekende. We deden de Grand Canyon voor slechts enkele dagen aan; bij de voorbereiding hadden we nog geen benul van de omvang van de Grand Canyon en de vele sightseeing tours die het gebied te bieden heeft. Een paar dagen de Grand Canyon was dus betrekkelijk kort. Houd je van natuur, mooie wandelingen en avonturen als helikoptervluchten, raften en sightseeing? Trek dan iets meer dagen uit voor dit bijzondere gebied.

Meer lezen

Met een camper door West Amerika

Camper of huurauto in Amerika?

Een camper of een auto huren in Amerika? Dat is een behoorlijk persoonlijke afweging. Maar ook een afweging die mogelijk gepaard gaat met flink wat aannames. Kamperen wekt de indruk fors goedkoper te zijn dan het hoppen van hotel naar hotel. Maar is dat zo als je camperhuur, staanplaatsen (in relatief dure national parcs) en brandstof meeneemt in je berekening?

Meer lezen

Car rental op het vliegveld

Top 14 (!) tips om te besparen op je Autohuur in Amerika

We zijn dol op lijstjes! Hieronder lees je de 14 (!) beste tips om zoveel mogelijk te besparen op het huren van een auto in Amerika.

Meer lezen

Categorieën

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén